Meer informatie

Reclamezuil
De reclamezuil heeft een afmeting van 3 meter bij 4 meter. U adverteert op 1 zijde. Maximaal zijn er 3 reclame-uitingen per zijde (totaal 6 per reclamezuil). Iedere reclame-uiting is 5 seconde zichtbaar. (De gemiddelde aanrijtijd is ongeveer 12-15 seconde, zo zijn 2 tot 3 zijde´s zichtbaar voor de voorbijganger). De reclame gaat dag en nacht door 24/7. Mocht het donker zijn, dan is de reclame door de verlichting goed zichtbaar (alleen is tussen 23.00 uur en 06.00 uur ´s nachts de verlichting uit).

Verkeer
Het is drukke doorgaande weg N357 Leeuwarden naar Holwerd v.v. met veel woon-werkverkeer, toeristisch verkeer (officiële route van en naar Ameland), vaste route van de bussen en vrachtwagens etc. De reclamezuil staat op het terrein van het tankstation.

Reclame definitie
Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten over te halen tot aanschaf van producten en diensten. Veel reclame is dan ook bedoeld om consumptie te bevorderen door het creëren en versterken van een merkimago en getrouwheid aan een merk. Het is ook het promoten van een product, dienst, bedrijf of idee door middel van een veelal gesponsorde boodschap.

Voorwaarden/ tarieven plaatsing
U levert de reclame aan, binnen 2 weken kan deze reclame al hangen! Wij printen uw reclame en zorgen voor de plaatsing. De éénmalige opstartkosten zijn 250 euro (excl. Btw). Daarnaast betaald u huur per maand, tarieven hiervoor kunt u opvragen bij Ramona Kooistra.

Termijn
Veelal staan de huidige afnemers voor onbepaalde tijd op onze reclamezuil. De ervaring leert dat reclame vooral werkt door het te herhalen! Mocht u wel willen opzeggen, dan is de opzegtermijn de lopende maand + 1 volledige maand. Mocht er een plekje beschikbaar zijn dan is het eventueel ook mogelijk om vooraf een bepaalde termijn door te geven. Houd u er echter rekening mee dat er op dit moment een wachtlijst is.

Wie adverteren bij ons (of hebben bij ons geadverteerd)
o.a. Haagens delicatessen – Carfix Heidstra autoschade – DSL reclame – Raadsma IJzerwaren -Jumbo Supermarkten – HEMA- Van der Meulen en Baarsma bedden – Kabelnoord – Woudstra schoenen -Autobedrijf van der Meij – Menzo fashion – Ideko outlet- Wooncentrum Dokkum – Wagenborgen passagiersdiensten – Restaurant Het booze Wijf Lauwersoog – Jansma Kozijnen en vele anderen

Vragen

Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op met Ramona Kooistra.